Λιβαδειά:Απολογισμός της “Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας”

Ο απολογισμός της «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» για το έτος 2022 παρουσιάστηκε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στη Λιβαδειά.

Ο Πρόεδρος της Σύμπραξης και Περιφερειακός Σύμβουλος Αναστάσιος Βελισσαρίου τόνισε: «Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι Συνάδελφοι μου στο Δ.Σ., αλλά και το προσωπικό της Αγροδιατροφικής, αποτελούμε μια ομάδα που εργάζεται συλλογικά και έχει ως σκοπό με τις δράσεις και τις ενέργειες της, να προωθήσει την Αγροδιατροφική κουλτούρα της Περιφέρειας μας, στηρίζοντας τις σχετικές επιχειρήσεις σε συνεργασία με άλλους φορείς, καθώς επίσης να συμβάλλει στην τόνωση του τουριστικού προϊόντος στην περιφέρεια, δίνοντας αξία στον πρωτογενή τομέα και την απασχόληση».

Στη συνέχεια, αναλύθηκε η ακόλουθη παρουσίαση όλου του φάσματος των υπηρεσιών και δράσεων της Σύμπραξης για το έτος αναφοράς (2022). Παρουσιάστηκαν επίσης τόσο τα ποιοτικά, όσο και τα ποσοτικά στοιχεία, που αφορούν στους αποδέκτες των υπηρεσιών που προσφέρει ή σχεδιάζει να προσφέρει.

Στις δράσεις της Σύμπραξης περιλαμβάνονται :

  • η συμμετοχή σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις προϊόντων
  • η διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για επιχειρηματίες και μέλη της
  • η κατάθεση προτάσεων σε προκηρύξεις ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων
  • η δημιουργία εθελοντικού σήματος πιστοποίησης των τοπικών προϊόντων της περιφέρειας Στερεάς, σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς
  • η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των μελών της ΑΣΣΕ και
  • η εταιρική ευθύνη με παρεμβάσεις σε πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις

Στην ΑΣΣΕ εντάχθηκαν και νέα μέλη που είναι:

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ORPHEAS IKE
ΣΥΚΑ ΚΥΜΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ
ASKADA
ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΡΤΟΥΛΑ

Σχετικά